Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lirik Lagu Tatu -Didi Kempot

 TATU

Didi Kempot


Senajan kowe ngilang...

ra biso tak sawang..

nanging... neng ngati tansah kelingan..

manise janji... janjimu kuwi...

nglarani ati......


senajan akuloro...ning sih kuat nyonggo..

tatu... sing ono ndodo...

perih rasane...yen eling kowe...

angel tambane...


opo aku salah...

yen aku crito.. opo anane....

wong sing neng sandingmu..

ben melu krungu.. piye tenane....


opo aku salah...

yen aku kondo..opo anane...

ceritane tresno.. naliko mbiyen..

aku lan kowe...


senajan aku loro.. ning sih kuat yonggo...

tatu... sing ono ndodo..

perih rasane yen eling kowe...

angel tambane....

lirik lagu tatu


opo aku salah yen aku crito

opo anane...

wong sing nang sandingmu ben melu krungu..

piye tenane..

opo aku salah yen aku kondo..

opo anane...

ceritane tresno naliko mbiyen..

aku lan kowe...


Posting Komentar untuk "Lirik Lagu Tatu -Didi Kempot"